

Vepřové plátky na zelenině
Suroviny 2 porce
- 200 g vepřové kýty nebo jiného libového masa
- 100 g mražené zeleniny-hrášek mrkev
- 60 g kyselých okurek
- 30 g oleje
- sůl
- kmín
- pepř
- 3 stroužky česneku
- 1/4 kostky masoxu
- 1 lžička hladké mouky
Postup přípravy receptu
Maso naklepeme, osolíme, opepříme a pokmínujeme a zprudka orestujeme na oleji z obou stran a přidáme hrášek s mrkví.
Zalijeme troškou vody, přidáme masox a nadrobno nakrájený česnek a dusíme doměkka.
Když je maso měkké, přidáme na kostičky nakrájené okurky a přimícháme v mouku rozšlehanou v trošce vody a provaříme. Podáváme s rýží, nebo brambory.
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Vepřové plátky na zelenině
-
Děkuji za recept dnes vyzkoušim.
-
babetko: Já děkuji za vyzkoušení
-
Tento oběd byl neskutečně výborný
, ihned ukládám mezi své oblíbené. Díky za recept, Jani
-
Děkuji za radu, určitě vyzkouším
-
MataR: mi se nějak nezdálo, určitě by stačilo i 20 minut.
-
moc pěkný recept, jen se zeptám, nebude zelenina moc měkká po 30 minutách v tlakáči? Díky
-
chews: děkuji
-
výborný a velmi rychlý oběd
-
Vaclav Fronek: no, Vašku, divočákem bych určitě nepohrdla
-
Jano . To je parádní papání. Rychlý,jistě dobrý a měkký. Jdu do toho.Asi tak udělám kousek divočáka. +bodík 9
-
Díky!
-
+6
-
Krásné, jen ochutnat, Jani