Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřové řízky na šalvěji se žampiony, brokolicí a rajčaty)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie1 797 kJ /
430 kcal
Bílkoviny15,79 g
– z toho živočišné bílkoviny1,80 g
– z toho rostlinné bílkoviny13,99 g
Tuky23,71 g
– nasycené15,25 g
– nenasycené7,37 g
–– mononenasycené6,11 g
–– polynenasycené1,25 g
––– omega 30,23 g
Vláknina22,83 g
Cholesterol 75 mg
Sodík 65 mg
Sůl0,08 g
Sacharidy28,80 g
– cukry16,98 g
––– laktóza2,25 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 vepřové řízky z panenky Vepřová kýta
1 1 větší cibule Cibule čerstvá 70 g
1 1 jarní cibulka Cibulka jarní čerstvá
5 5 žampionů Žampion čerstvý
2 2 rajčata Rajče červené čerstvé 120 g
1/2 1/2 brokolice Brokolice čerstvá 250 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
1-2 lžíce 1-2 lžíce šalvěje Šalvěj čerstvá 22.5 g
50-100 ml 50-100 ml smetany na šlehání Smetana kravská sladká 30% 75 ml
1/2 1/2 masoxu Bujón hovězí
Solamyl Bramborový škrob
olej Olej řepkový
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.