Nutriční hodnoty (Vepřové řízky na šalvěji se žampiony, brokolicí a rajčaty)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 1 797 kJ / 430 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 15,79 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 1,80 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 13,99 g | 
| Tuky | 23,71 g | 
| – nasycené | 15,25 g | 
| – nenasycené | 7,37 g | 
| –– mononenasycené | 6,11 g | 
| –– polynenasycené | 1,25 g | 
| ––– omega 3 | 0,23 g | 
| Vláknina | 22,83 g | 
| Cholesterol | 75 mg | 
| Sodík | 65 mg | 
| Sůl | 0,08 g | 
| Sacharidy | 28,80 g | 
| – cukry | 16,98 g | 
| ––– laktóza | 2,25 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 4 4 vepřové řízky z panenky | Vepřová kýta | |
| 1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g | 
| 1 1 jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
| 5 5 žampionů | Žampion čerstvý | |
| 2 2 rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g | 
| 1/2 1/2 brokolice | Brokolice čerstvá | 250 g | 
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g | 
| 1-2 lžíce 1-2 lžíce šalvěje | Šalvěj čerstvá | 22.5 g | 
| 50-100 ml 50-100 ml smetany na šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 75 ml | 
| 1/2 1/2 masoxu | Bujón hovězí | |
| Solamyl | Bramborový škrob | |
| olej | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská | 
 
	