Nutriční hodnoty (Vepřové řízky na šalvěji se žampiony, brokolicí a rajčaty)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 1 797 kJ / 430 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 15,79 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 1,80 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 13,99 g |
Tuky | 23,71 g |
– nasycené | 15,25 g |
– nenasycené | 7,37 g |
–– mononenasycené | 6,11 g |
–– polynenasycené | 1,25 g |
––– omega 3 | 0,23 g |
Vláknina | 22,83 g |
Cholesterol | 75 mg |
Sodík | 65 mg |
Sůl | 0,08 g |
Sacharidy | 28,80 g |
– cukry | 16,98 g |
––– laktóza | 2,25 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 vepřové řízky z panenky | Vepřová kýta | |
1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 1 jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
5 5 žampionů | Žampion čerstvý | |
2 2 rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
1/2 1/2 brokolice | Brokolice čerstvá | 250 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
1-2 lžíce 1-2 lžíce šalvěje | Šalvěj čerstvá | 22.5 g |
50-100 ml 50-100 ml smetany na šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 75 ml |
1/2 1/2 masoxu | Bujón hovězí | |
Solamyl | Bramborový škrob | |
olej | Olej řepkový | |
sůl | Sůl mořská |