Nutriční hodnoty (Hovězí pečeně na tymiánu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 561 kJ / 1 090 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 225,84 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 224,36 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,48 g |
| Tuky | 15,27 g |
| – nasycené | 7,15 g |
| – nenasycené | 6,75 g |
| –– mononenasycené | 5,62 g |
| –– polynenasycené | 1,13 g |
| ––– omega 3 | 0,10 g |
| Vláknina | 5,70 g |
| Cholesterol | 470 mg |
| Sodík | 852 mg |
| Sůl | 2,01 g |
| Sacharidy | 10,66 g |
| – cukry | 6,24 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg hovězího zadního | Hovězí kýta | 1000 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
| 1 1 petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
| sušený tymián | Tymián sušený | |
| 1 kostka 1 kostka masoxu | Bujón hovězí | 10 g |
| olej | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
| hořčice | Hořčice plnotučná |