Nutriční hodnoty (Hovězí pečeně na tymiánu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 561 kJ / 1 090 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 225,84 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 224,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,48 g |
Tuky | 15,27 g |
– nasycené | 7,15 g |
– nenasycené | 6,75 g |
–– mononenasycené | 5,62 g |
–– polynenasycené | 1,13 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 5,70 g |
Cholesterol | 470 mg |
Sodík | 852 mg |
Sůl | 2,01 g |
Sacharidy | 10,66 g |
– cukry | 6,24 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg hovězího zadního | Hovězí kýta | 1000 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
1 1 petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
sušený tymián | Tymián sušený | |
1 kostka 1 kostka masoxu | Bujón hovězí | 10 g |
olej | Olej řepkový | |
sůl | Sůl mořská | |
hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
hořčice | Hořčice plnotučná |