Nutriční hodnoty (Vanilkové rohlíčky a věnečky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 25 702 kJ / 6 143 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 96,78 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 10,78 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 86,00 g |
| Tuky | 424,06 g |
| – nasycené | 174,92 g |
| – nenasycené | 217,30 g |
| –– mononenasycené | 94,10 g |
| –– polynenasycené | 123,20 g |
| ––– omega 3 | 20,08 g |
| Vláknina | 27,00 g |
| Cholesterol | 1,02 g |
| Sodík | 109 mg |
| Sůl | 0,21 g |
| Sacharidy | 471,35 g |
| – cukry | 166,15 g |
| ––– laktóza | 2,40 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 400 g |
| 250 g 250 g mletých vlašských ořechů | Vlašské ořechy | 250 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 140 g 140 g moučkového cukru | Cukr bílý | 140 g |
| 300 g 300 g másla (nebo tuku na pečení) | Máslo kravské | 300 g |
| směs moučkového a vanilkového cukru | Cukr vanilkový |