Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Studená omáčka brusinková)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie10 466 kJ /
2 502 kcal
Bílkoviny9,36 g
– z toho živočišné bílkoviny8,76 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,60 g
Tuky268,45 g
– nasycené23,78 g
– nenasycené230,34 g
–– mononenasycené163,63 g
–– polynenasycené66,71 g
––– omega 320,60 g
Vláknina2,04 g
Cholesterol 444 mg
Sodík 48 mg
Sůl0,12 g
Sacharidy10,99 g
– cukry8,50 g
––– laktóza1,90 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 žloutky Vaječný žloutek 46 g
špetka špetka soli Sůl mořská
pepře Pepř černý
1/4 l 1/4 l olejE Olej řepkový 250 ml
pár kapek kapek octa Ocet lihový
1 lžíce 1 lžíce vařící vody Voda 18 ml
4 lžíce 4 lžíce propasírovaného brusinkového kompotu nebo želé Brusinky zavařené 60 g
1 1 kávová lžička zelené petrželky Petržel nať čerstvá
na hrot nože hořčice Hořčice plnotučná
2 lžíce 2 lžíce našlehané smetany Smetana kravská sladká 12% 50 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.