Nutriční hodnoty (Krupicová pěna)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 099 kJ / 741 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 7,51 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 7,51 g |
| Tuky | 2,72 g |
| – nasycené | 0,30 g |
| – nenasycené | 1,35 g |
| –– mononenasycené | 0,29 g |
| –– polynenasycené | 1,06 g |
| ––– omega 3 | 0,59 g |
| Vláknina | 10,64 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 21 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 166,23 g |
| – cukry | 121,27 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1/2 l 1/2 l vody | Voda | 500 ml |
| 5 dkg 5 dkg krupice | Krupice pšeničná hrubá | 50 g |
| 1 1 citron | Citrón čerstvý | 90 g |
| 10 dkg 10 dkg cukru | Cukr bílý | 100 g |
| 25 dkg 25 dkg protlaku z čerstvého ovoce nebo 2 lžíce zavařeniny | Borůvkové pyré | 250 g |