Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Krupicová pěna)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 099 kJ /
741 kcal
Bílkoviny7,51 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,51 g
Tuky2,72 g
– nasycené0,30 g
– nenasycené1,35 g
–– mononenasycené0,29 g
–– polynenasycené1,06 g
––– omega 30,59 g
Vláknina10,64 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 21 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy166,23 g
– cukry121,27 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1/2 l 1/2 l vody Voda 500 ml
5 dkg 5 dkg krupice Krupice pšeničná hrubá 50 g
1 1 citron Citrón čerstvý 90 g
10 dkg 10 dkg cukru Cukr bílý 100 g
25 dkg 25 dkg protlaku z čerstvého ovoce nebo 2 lžíce zavařeniny Borůvkové pyré 250 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.