Nutriční hodnoty (Rukolový salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 1 958 kJ / 468 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 38,05 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 34,72 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,33 g |
| Tuky | 31,07 g |
| – nasycené | 7,41 g |
| – nenasycené | 14,50 g |
| –– mononenasycené | 11,28 g |
| –– polynenasycené | 3,22 g |
| ––– omega 3 | 0,11 g |
| Vláknina | 4,17 g |
| Cholesterol | 1,04 g |
| Sodík | 435 mg |
| Sůl | 0,84 g |
| Sacharidy | 6,97 g |
| – cukry | 0,08 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 125 g 125 g rukoly | Rukola čerstvá | 125 g |
| 4 4 vejce uvařená natvrdo | Vejce slepičí | 280 g |
| 1 konzerva 1 konzerva sardelových řezů | Ančovičky v oleji | |
| několik několik cherry rajčátek | Rajčata cherry | |
| sůl | Sůl mořská | |
| citronová šťáva | Šťáva z citrónu | |
| čerstvě mletý bílý pepř | Pepř bílý mletý |