Nutriční hodnoty (Karamelové větrníky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 29 801 kJ / 7 123 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 122,13 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 93,22 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 28,91 g |
Tuky | 542,93 g |
– nasycené | 326,25 g |
– nenasycené | 184,78 g |
–– mononenasycené | 163,20 g |
–– polynenasycené | 21,58 g |
––– omega 3 | 3,65 g |
Vláknina | 7,90 g |
Cholesterol | 3,80 g |
Sodík | 1,04 g |
Sůl | 2,46 g |
Sacharidy | 432,97 g |
– cukry | 223,03 g |
––– laktóza | 24,90 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 ml 250 ml vody | Voda | 250 ml |
100 g 100 g másla | Máslo kravské | 100 g |
250 g 250 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 250 g |
1-2 lžíce 1-2 lžíce vanilkového cukru | Cukr vanilkový | 37.5 g |
8 8 vajec | Vejce slepičí | 560 g |
1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
1 špetka 1 špetka kypřicího prášku do pečiva | Kypřící prášek | |
100 g 100 g cukru krupice | Cukr bílý | 100 g |
350 ml 350 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 350 ml |
200 g 200 g másla | Máslo kravské | 200 g |
50 g 50 g cukru moučka | Cukr bílý | 50 g |
1 1 vanilkový pudink (40g) | Puding v prášku | 40 g |
1 1 žloutek | Vaječný žloutek | 23 g |
1/2 1/2 vanilkového cukru | Cukr vanilkový | |
400 ml 400 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 400 ml |
1 1 ztužovač šlehačky | Ztužovač šlehačky |