Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Karamelové větrníky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie29 801 kJ /
7 123 kcal
Bílkoviny122,13 g
– z toho živočišné bílkoviny93,22 g
– z toho rostlinné bílkoviny28,91 g
Tuky542,93 g
– nasycené326,25 g
– nenasycené184,78 g
–– mononenasycené163,20 g
–– polynenasycené21,58 g
––– omega 33,65 g
Vláknina7,90 g
Cholesterol 3,80 g
Sodík 1,04 g
Sůl2,46 g
Sacharidy432,97 g
– cukry223,03 g
––– laktóza24,90 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 ml 250 ml vody Voda 250 ml
100 g 100 g másla Máslo kravské 100 g
250 g 250 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 250 g
1-2 lžíce 1-2 lžíce vanilkového cukru Cukr vanilkový 37.5 g
8 8 vajec Vejce slepičí 560 g
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
1 špetka 1 špetka kypřicího prášku do pečiva Kypřící prášek
100 g 100 g cukru krupice Cukr bílý 100 g
350 ml 350 ml smetany ke šlehání Smetana kravská sladká 30% 350 ml
200 g 200 g másla Máslo kravské 200 g
50 g 50 g cukru moučka Cukr bílý 50 g
1 1 vanilkový pudink (40g) Puding v prášku 40 g
1 1 žloutek Vaječný žloutek 23 g
1/2 1/2 vanilkového cukru Cukr vanilkový
400 ml 400 ml smetany ke šlehání Smetana kravská sladká 30% 400 ml
1 1 ztužovač šlehačky Ztužovač šlehačky

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.