Nutriční hodnoty (Vajíčková pomazánka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 4 900 kJ / 1 171 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 19,63 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 18,20 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,43 g |
| Tuky | 116,09 g |
| – nasycené | 67,45 g |
| – nenasycené | 42,76 g |
| –– mononenasycené | 38,33 g |
| –– polynenasycené | 4,43 g |
| ––– omega 3 | 0,57 g |
| Vláknina | 4,50 g |
| Cholesterol | 824 mg |
| Sodík | 297 mg |
| Sůl | 0,65 g |
| Sacharidy | 10,91 g |
| – cukry | 5,16 g |
| ––– laktóza | 0,96 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 120 g 120 g másla | Máslo kravské | 120 g |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 1-2 1-2 sterilované okurky | Okurka polní zavařená | |
| 1 1 menší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1-2 lžičky 1-2 lžičky hořčice | Hořčice plnotučná | 7.5 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý |