Nutriční hodnoty (Zelinky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 907 kJ / 695 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 52,03 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 48,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,03 g |
Tuky | 45,49 g |
– nasycené | 15,17 g |
– nenasycené | 27,24 g |
–– mononenasycené | 21,05 g |
–– polynenasycené | 6,19 g |
––– omega 3 | 0,21 g |
Vláknina | 9,90 g |
Cholesterol | 144 mg |
Sodík | 1,16 g |
Sůl | 2,80 g |
Sacharidy | 16,55 g |
– cukry | 9,55 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g mletého masa | Vepřový ořez | 300 g |
1 1 cibule (nakrájená na drobné kostičky) | Cibule čerstvá | 70 g |
sůl | Sůl mořská | |
kmín | Kmín | |
2-3 stroužky 2-3 stroužky česneku (prolisovat) | Česnek čerstvý | 17.5 g |
pepř mletý | Pepř černý mletý | |
100-150 g 100-150 g kysaného zelí | Zelí bílé kvašené | 125 g |
trochu trochu hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | |
olej na smažení | Olej řepkový |