Nutriční hodnoty (Králík pečený s bůčkem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 7 093 kJ / 1 695 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 74,66 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 72,50 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,16 g | 
| Tuky | 148,99 g | 
| – nasycené | 38,77 g | 
| – nenasycené | 78,57 g | 
| –– mononenasycené | 64,04 g | 
| –– polynenasycené | 14,53 g | 
| ––– omega 3 | 0,65 g | 
| Vláknina | 7,28 g | 
| Cholesterol | 230 mg | 
| Sodík | 304 mg | 
| Sůl | 0,50 g | 
| Sacharidy | 12,43 g | 
| – cukry | 4,55 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 1 1 celý králík bez hlavy | Králík | |
| 500 g 500 g bůčku | Vepřový bok | 500 g | 
| 1 1 větší žlutá cibule | Cibule čerstvá | 70 g | 
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky kmínu | Kmín | 2.5 g | 
| 2-3 stroužky 2-3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 17.5 g | 
| sůl | Sůl mořská |