Nutriční hodnoty (Králík na olivách)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 539 kJ / 1 802 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,80 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,80 g |
Tuky | 163,92 g |
– nasycené | 11,59 g |
– nenasycené | 146,03 g |
–– mononenasycené | 103,90 g |
–– polynenasycené | 42,13 g |
––– omega 3 | 12,13 g |
Vláknina | 12,33 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 153 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 32,90 g |
– cukry | 11,84 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 králík | Králík | |
1/2 šálku 1/2 šálku oleje | Olej řepkový | 125 ml |
1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
4 lžíce 4 lžíce rajského protlaku | Protlak rajčatový | 60 g |
150 g 150 g zelených vypeckovaných oliv | Olivy čerstvé nezralé | 150 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
1 šálek 1 šálek octa | Ocet lihový | 250 ml |
1 šálek 1 šálek červeného vína | Víno červené suché | 250 ml |
1 šálek 1 šálek vody | Voda | 250 ml |
2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
zelená petrželka | Petržel nať čerstvá | |
bobkový list | Bobkový list sušený | |
tymián | Tymián sušený | |
celerová nať | Petržel nať čerstvá |