Čína alias švejžužu

brutusdanik Kuchař: brutusdanik

kdo kolik udělá Vepřové maso 9 názorů

Suroviny

500 g vepřového masa (nakrájet na kostky)
3 lžíce oleje
1 lžíce solamylu
1 lžíce kari
1 lžíce pálivé papriky
1 lžíce maggi
3/4 lžíce cukru
1 lžička soli
1 vejce
2 cibule (větší, nakrájená na kolečka)
Recept si zatím oblíbilo 8 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Vše smícháme v misce a necháme aspo přes noc uležet (čím déle, tím lépe), já přidávám víc ostré papriky a kari.

  2. Po odležení smažíme na pánvi v oleji.

  3. Smaží se to asi tak 10 min. dle uležení.

  4. K tomu hranolky, rýže i třeba brambory. Co kdo má rád.

Poznámka

Je to výborné, mohl bych to na husto.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 36 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Čína alias švejžužu

  • ruddi ruddi(neregistrovaný)

    Cibuli nepoužívám ale na konec přidávám na kostky nakrájenou spařenou kapustu

    Odpovědět

  • Tereza Tereza(neregistrovaná)

    Většinou dávám pórek namísto cibule.Během smažení podleju trochou vody, a mňamka je na stole :-p;-):yes:

    Odpovědět

  • Tom Beyk Tom Beyk

    Švejžužu je úplně něco jiného, po masu je zde hlavní ingrediencí kyselé zelí. Toto se spíše podobá kungpao (vzdáleně).

    Odpovědět

  • veverkag veverkag

    Opakovaně vyzkoušeno - dobrý a rychlý recept :-)

    Odpovědět

  • plotna plotna

  • Market Market(neregistrovaný)

    moooc dobry :-K

    Odpovědět

  • Lenka30 Lenka30

  • issa88 issa88

    dobrota

    Odpovědět

  • savlinka savlinka

    mňaminka:yes::yes::yes:

    Odpovědět

Tématické fráze: vepřové švejžužu švejžužu-recept vepřové švejžužu-recept kuřecí švejžužu žvejžužu švej žu žu švejčužu kuře švejžužu vepřove švejžužu recept švej žužu švejk žužu švežužu swei zuzu šveižužu švejžužou švej-žu-žu svajzuzu žvej žužu švejšužu žvejžužu recept

Zapomněl/a jsem heslo