Nutriční hodnoty (Plněná focaccia)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
| Energie | 8 891 kJ / 2 125 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 60,50 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 60,50 g |
| Tuky | 41,85 g |
| – nasycené | 6,54 g |
| – nenasycené | 33,31 g |
| –– mononenasycené | 24,58 g |
| –– polynenasycené | 8,73 g |
| ––– omega 3 | 0,53 g |
| Vláknina | 18,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 27 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 367,57 g |
| – cukry | 26,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 350 ml 350 ml vody | Voda | 350 ml |
| 3 lžíce 3 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 33 ml |
| 1,5 lžičky 1,5 lžičky soli | Sůl mořská | 12 g |
| 500 g 500 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 500 g |
| 2 lžičky 2 lžičky sušeného droždí (nebo 20 g čerstvého) | Droždí sušené | 10 g |
| gorgonzola (nebo jiný sýr s modrou plísní) | Gorgonzola | |
| mozzarella | Mozzarella kravská | |
| špenátové listy | Špenát čerstvý | |
| naložená sušená rajčata | Dužina červeného rajčete sušená | |
| bazalka | Bazalka čerstvá | |
| mozzarella | Mozzarella kravská | |
| olivový olej na pokapání | Olej olivový | |
| hrubá sůl | Sůl mořská | |
| čerstvý rozmarýn | Rozmarýn čerstvý |