Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Koblihy s jablky a pudinkem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie13 276 kJ /
3 173 kcal
Bílkoviny102,57 g
– z toho živočišné bílkoviny40,57 g
– z toho rostlinné bílkoviny62,00 g
Tuky87,85 g
– nasycené42,59 g
– nenasycené35,41 g
–– mononenasycené26,29 g
–– polynenasycené9,12 g
––– omega 30,82 g
Vláknina17,40 g
Cholesterol 1,02 g
Sodík 1,96 g
Sůl4,89 g
Sacharidy453,11 g
– cukry109,93 g
––– laktóza37,15 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
50 g 50 g másla Máslo kravské 50 g
40 g 40 g moučkového cukru Cukr bílý 40 g
4 4 žloutky Vaječný žloutek 92 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
1 lžíce 1 lžíce citronové šťávy Šťáva z citrónu 15 ml
3 lžíce 3 lžíce rumu Rum 51 ml
250 ml 250 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml
1 lžička 1 lžička cukru Cukr bílý 5 g
30 g 30 g droždí Droždí pekařské lisované 30 g
500 g 500 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 500 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky soli Sůl mořská 4 g
hladká mouka na vál Mouka pšeničná hladká
tuk na smažení Olej řepkový
jablka Jablko čerstvé
citronová šťáva Šťáva z citrónu
1 1 pudink karamelový Puding v prášku
0,5 l 0,5 l mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 500 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.