Nutriční hodnoty (Koblihy s jablky a pudinkem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 13 276 kJ / 3 173 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 102,57 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 40,57 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 62,00 g |
Tuky | 87,85 g |
– nasycené | 42,59 g |
– nenasycené | 35,41 g |
–– mononenasycené | 26,29 g |
–– polynenasycené | 9,12 g |
––– omega 3 | 0,82 g |
Vláknina | 17,40 g |
Cholesterol | 1,02 g |
Sodík | 1,96 g |
Sůl | 4,89 g |
Sacharidy | 453,11 g |
– cukry | 109,93 g |
––– laktóza | 37,15 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
50 g 50 g másla | Máslo kravské | 50 g |
40 g 40 g moučkového cukru | Cukr bílý | 40 g |
4 4 žloutky | Vaječný žloutek | 92 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
1 lžíce 1 lžíce citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 15 ml |
3 lžíce 3 lžíce rumu | Rum | 51 ml |
250 ml 250 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
1 lžička 1 lžička cukru | Cukr bílý | 5 g |
30 g 30 g droždí | Droždí pekařské lisované | 30 g |
500 g 500 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 500 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky soli | Sůl mořská | 4 g |
hladká mouka na vál | Mouka pšeničná hladká | |
tuk na smažení | Olej řepkový | |
jablka | Jablko čerstvé | |
citronová šťáva | Šťáva z citrónu | |
1 1 pudink karamelový | Puding v prášku | |
0,5 l 0,5 l mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 500 ml |