Nutriční hodnoty (Bramborák s houbami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 273 kJ / 1 021 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 52,32 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 26,04 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 26,28 g | 
| Tuky | 24,39 g | 
| – nasycené | 6,31 g | 
| – nenasycené | 10,71 g | 
| –– mononenasycené | 8,43 g | 
| –– polynenasycené | 2,28 g | 
| ––– omega 3 | 0,14 g | 
| Vláknina | 46,30 g | 
| Cholesterol | 777 mg | 
| Sodík | 379 mg | 
| Sůl | 0,63 g | 
| Sacharidy | 128,10 g | 
| – cukry | 14,90 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 600 g 600 g brambor | Brambor zimní | 600 g | 
| 3 3 celá vejce | Vejce slepičí | 210 g | 
| polohrubá mouka | Mouka pšeničná polohrubá | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g | 
| 5 stroužků 5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 35 g | 
| 400 g 400 g hub | Hřib čerstvý | 400 g | 
| máslo | Máslo kravské | |
| špalíček špalíček slaniny s kůží | Špek | |
| sůl | Sůl mořská | 
 
	