Nutriční hodnoty (Čočka s párkem, volské oko a okurka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 14 065 kJ / 3 362 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 202,13 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 80,52 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 121,61 g |
| Tuky | 153,95 g |
| – nasycené | 71,26 g |
| – nenasycené | 73,18 g |
| –– mononenasycené | 43,33 g |
| –– polynenasycené | 29,85 g |
| ––– omega 3 | 0,16 g |
| Vláknina | 97,27 g |
| Cholesterol | 1,24 g |
| Sodík | 3,04 g |
| Sůl | 7,24 g |
| Sacharidy | 245,05 g |
| – cukry | 14,41 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g čočky | Čočka hnědá neloupaná | 500 g |
| 1 1 malá cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1-2 stroužky 1-2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 10.5 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| 50 g 50 g sádla | Sádlo vepřové | 50 g |
| majoránka (na dochucení) | Majoránka sušená | |
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| 4 4 párky (klobásky) | Párek vepřový | 320 g |
| hladká mouka (asi 3 lžíce) | Mouka pšeničná hladká |