Nutriční hodnoty (Kuřecí závitky na zelí polévané pivem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 308 kJ / 1 269 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 250,39 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 244,65 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,74 g |
| Tuky | 11,15 g |
| – nasycené | 3,16 g |
| – nenasycené | 6,32 g |
| –– mononenasycené | 4,06 g |
| –– polynenasycené | 2,27 g |
| ––– omega 3 | 2,00 g |
| Vláknina | 12,34 g |
| Cholesterol | 578 mg |
| Sodík | 1,39 g |
| Sůl | 3,47 g |
| Sacharidy | 32,60 g |
| – cukry | 16,62 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3 3 kuřecí prsa | Kuře prso | 1050 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 6 plátků 6 plátků anglické slaniny | Anglická slanina | |
| 3 3 hranolky eidamu | Hranolky fritované | |
| 1 sklenice 1 sklenice sterilovaného zelí | Zelí bílé sterilované | 200 g |
| 1 dl 1 dl piva | Pivo světlé 10ᵒ | 100 ml |
| hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
| 1 1 ostravská klobása | Klobása |