Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Srnčí maso po zámecku)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie8 242 kJ /
1 970 kcal
Bílkoviny202,60 g
– z toho živočišné bílkoviny200,64 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,96 g
Tuky104,50 g
– nasycené52,95 g
– nenasycené48,93 g
–– mononenasycené41,64 g
–– polynenasycené7,28 g
––– omega 30,20 g
Vláknina5,02 g
Cholesterol 591 mg
Sodík 2,30 g
Sůl5,70 g
Sacharidy20,74 g
– cukry3,48 g
––– laktóza0,16 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg srnčí kýty (nebo hovězí roštěnky) Srnec kýta 1000 g
1 lžička 1 lžička koření na divočinu (nebo roztlučený jalovec) Provensálské koření 5 g
2 lžíce 2 lžíce rozpuštěného másla Máslo kravské 20 g
100 g 100 g slaniny Špek 100 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
200 ml 200 ml červeného vína Víno červené suché 200 ml
šťáva z 1 citronu Šťáva z citrónu
olej Olej řepkový
sůl Sůl mořská
pepř mletý Pepř černý mletý
plátky plátky žampionů (dle chuti) Žampion čerstvý
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1/4 1/4 celeru Celer bulva čerstvá 135 g
spařené rozinky (dle chuti) Rozinky

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.