Nutriční hodnoty (Zapečené těstovinové lečo)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 541 kJ / 129 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 4,01 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,01 g |
| Tuky | 1,01 g |
| – nasycené | 0,18 g |
| – nenasycené | 0,64 g |
| –– mononenasycené | 0,29 g |
| –– polynenasycené | 0,35 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 8,52 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 22 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 22,95 g |
| – cukry | 19,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 paprika žlutá | Paprika žlutá čerstvá | 150 g |
| 1 1 paprika zelená | Paprika zelená čerstvá | |
| 2 2 rajčátka | Rajče červené čerstvé | 120 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| olej | Olej řepkový | |
| kousek kousek klobásky | Klobása | |
| vejce | Vejce slepičí | |
| červená mletá paprika | Paprika červená sušená | |
| tročku chilli | Chilli paprička sušená | |
| těstoviny | Těstoviny pšeničné | |
| balkánský sýr | Sýr balkánský (50% t. v s.) |