Nutriční hodnoty (Valašské topinky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 194 kJ / 524 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 54,76 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 51,02 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,74 g |
Tuky | 20,98 g |
– nasycené | 5,98 g |
– nenasycené | 9,45 g |
–– mononenasycené | 6,95 g |
–– polynenasycené | 2,50 g |
––– omega 3 | 0,04 g |
Vláknina | 7,31 g |
Cholesterol | 1,50 g |
Sodík | 371 mg |
Sůl | 0,89 g |
Sacharidy | 27,99 g |
– cukry | 3,31 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g drůbežích jater | Játra kuřecí | 250 g |
1/2 1/2 střední cibule | Cibule čerstvá | 35 g |
100 ml 100 ml vody | Voda | 100 ml |
1/4 kostky 1/4 kostky masoxu | Bujón hovězí | 2.5 g |
1 PL 1 PL rovná hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
špetka špetka chilli koření | Chilli paprička mletá | |
1/2 1/2 malého stroužku česneku (prolisovat) | Česnek čerstvý | 35 g |
5 krajíců 5 krajíců chleba | Chléb pšeničný kváskový | |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |