Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Valašské topinky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 194 kJ /
524 kcal
Bílkoviny54,76 g
– z toho živočišné bílkoviny51,02 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,74 g
Tuky20,98 g
– nasycené5,98 g
– nenasycené9,45 g
–– mononenasycené6,95 g
–– polynenasycené2,50 g
––– omega 30,04 g
Vláknina7,31 g
Cholesterol 1,50 g
Sodík 371 mg
Sůl0,89 g
Sacharidy27,99 g
– cukry3,31 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g drůbežích jater Játra kuřecí 250 g
1/2 1/2 střední cibule Cibule čerstvá 35 g
100 ml 100 ml vody Voda 100 ml
1/4 kostky 1/4 kostky masoxu Bujón hovězí 2.5 g
1 PL 1 PL rovná hladké mouky Mouka pšeničná hladká 10 g
špetka špetka chilli koření Chilli paprička mletá
1/2 1/2 malého stroužku česneku (prolisovat) Česnek čerstvý 35 g
5 krajíců 5 krajíců chleba Chléb pšeničný kváskový
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.