Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Máslový krém na cukroví

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 20 min

20 min (20 min příprava)

8. 11. 2014 21:18

Suroviny pro 0

0

Naše kuchařky
právě v prodeji

Naše kuchařka

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie12 454 kJ / 2 977 kcal
Bílkoviny27,79 g
Tuky227,68 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 1,41 g
Sodík 303 mg
Sůl0,63 g
Sacharidy204,10 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

Bersy

9. 11. 2014 15:20

Do krému nemusíš dávat syrová vejce když máš obavy, klidně dej vařené ale jen žloutky taky to tak dělám a je to OK;-)

Hella Hella

9. 11. 2014 14:16

Já osobně bych tento krém - i když je vynikající - nedoporučila do vánočního pečiva. Vždycky bych se bála, že vejce nejsou dost tepelně opracovaná. V tomto krému je nelze zahřát víc, protože by se srazila. A vánoční pečivo není určeno pro rychlou spotřebu.

tejaja tejaja

9. 11. 2014 11:37

casino: autorka bola vyzvaná, aby si recepty doplnila a opravila, uvidíme...;-)

casino casino

9. 11. 2014 11:21

No, autorka tu má zatím 3 rcp http://www.toprecepty.cz/profil/34793-marry/ všecny nějakým způsobem zvojtěné, ale říkal jsem si, že jsou možná ještě věci mezi nebem a zemí které neznám, tak jsem výjimečně:-D mlčel...

Asi by v rcp mohlo být doplněno, že obě složky by před společným šleháním měly být vytemperovány na stejnou teplotu (pro snížení rizika srazení krému)
...a také, že nastavovací vložka se přidává po částech do vymíchaného másla...:-)

zizala zizala

9. 11. 2014 09:31

V postupu chybí, že se hmota musí nechat zchladnout a pak se do ní postupně zašlehává změklé máslo, po částech. Ten krém není zas tak jednoduchý, aby se to odbylo dvěma řádky. Rozhodně ne pro ty, co ho neznají :-((

tejaja tejaja

9. 11. 2014 08:06

Ozaj je to tvoja fotka ? http://www.tradicnirecepty.cz/cukrovi/maslovy-krem...

Janina54

8. 11. 2014 21:45

Já přidávám ještě trochu rumu a krém vydrží hodně dlouho a nekazí se.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Edice Toprecepty.cz

Kuchařky a kalendář

Naše kuchařka

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Další recepty

Tématické fráze: maslovy krém do cukrovi máslový krém do vánočního cukroví jednoduchý krém do cukroví maslovy krem na cukrovi máslová nádivka do cukroví krem do cukrovi jednoduchý máslový krém krém do cukroví bez vajec krémy do cukroví bez vajec máslové cukroví krém do vánočního pečiva kremy do cukrovi recepty na krémy do cukroví krém do cukroví bez vejce krem ktery se nekazi kremy na cukrovi maslovy krem nad parou maslovy krem nad parou krem na cukrovi krem do cukrovi aby se nekazil

Suroviny: vejce, cukr krupice, cukr vanilkový, máslo

TopRecepty.cz

Máslový krém na cukroví

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/97lx