

Máslový krém na cukroví
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Máslový krém na cukroví
-
Do krému nemusíš dávat syrová vejce když máš obavy, klidně dej vařené ale jen žloutky taky to tak dělám a je to OK
-
Já osobně bych tento krém - i když je vynikající - nedoporučila do vánočního pečiva. Vždycky bych se bála, že vejce nejsou dost tepelně opracovaná. V tomto krému je nelze zahřát víc, protože by se srazila. A vánoční pečivo není určeno pro rychlou spotřebu.
-
casino: autorka bola vyzvaná, aby si recepty doplnila a opravila, uvidíme...
-
No, autorka tu má zatím 3 rcp http://www.toprecepty.cz/profil/34793-marry/ všecny nějakým způsobem zvojtěné, ale říkal jsem si, že jsou možná ještě věci mezi nebem a zemí které neznám, tak jsem výjimečně
mlčel...
Asi by v rcp mohlo být doplněno, že obě složky by před společným šleháním měly být vytemperovány na stejnou teplotu (pro snížení rizika srazení krému)
...a také, že nastavovací vložka se přidává po částech do vymíchaného másla... -
V postupu chybí, že se hmota musí nechat zchladnout a pak se do ní postupně zašlehává změklé máslo, po částech. Ten krém není zas tak jednoduchý, aby se to odbylo dvěma řádky. Rozhodně ne pro ty, co ho neznají
-
Ozaj je to tvoja fotka ? http://www.tradicnirecepty.cz/cukrovi/maslovy-krem...
-
Já přidávám ještě trochu rumu a krém vydrží hodně dlouho a nekazí se.