Nutriční hodnoty (Kodoš kášo / Vepřová krev na cibulce /)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 1 411 kJ / 337 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 10,07 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 10,07 g |
| Tuky | 2,40 g |
| – nasycené | 0,73 g |
| – nenasycené | 1,16 g |
| –– mononenasycené | 0,47 g |
| –– polynenasycené | 0,69 g |
| ––– omega 3 | 0,15 g |
| Vláknina | 10,60 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 632 mg |
| Sůl | 1,51 g |
| Sacharidy | 65,35 g |
| – cukry | 10,60 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 0,5 l 0,5 l vepřové krve(U nás kupuji v prodejně firmy Rabit) | ||
| 2 2 rohlíky na kostičky nakrájené a opečené | Rohlík pšeničný bílý | 86 g |
| 100 g 100 g i více škvařeného sádla(nejlépe vnitřního) | ||
| šálek šálek krup uvařených v osolené vodě | Kroupy ječné | |
| 1-2 1-2 velké cibule | Cibule čerstvá | 105 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| mleté nové koření | Nové koření mleté | |
| mletý kmín | Kmín mletý | |
| majoránka | Majoránka sušená |