Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pečené brambory v troubě)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie163 385 kJ /
39 050 kcal
Bílkoviny1 000,00 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny1 000,00 g
Tuky50,00 g
– nasycené0,00 g
– nenasycené0,00 g
–– mononenasycené0,00 g
–– polynenasycené0,00 g
––– omega 35,00 g
Vláknina1 100,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 3,00 g
Sůl0,00 g
Sacharidy8 100,00 g
– cukry500,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg brambor Brambor zimní 1000 g
drcený kmín (dle chuti) Kmín mletý
olej (dle potřeby) Olej řepkový
sůl (dle chuti) Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.