Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Farfale s brokolicí a sušenými rajčaty)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie920 kJ /
220 kcal
Bílkoviny2,14 g
– z toho živočišné bílkoviny0,14 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,00 g
Tuky16,80 g
– nasycené10,68 g
– nenasycené5,88 g
–– mononenasycené5,24 g
–– polynenasycené0,64 g
––– omega 30,06 g
Vláknina5,80 g
Cholesterol 51 mg
Sodík 160 mg
Sůl0,40 g
Sacharidy12,16 g
– cukry8,16 g
––– laktóza0,16 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
uzené maso (použijeme i vývar) Vepřová plec uzená
mrkev 4 ks 4 ks Mrkev čerstvá 200 g
hrášek Hrášek zelený
květák Květák čerstvý
petržel Petržel kořenová čerstvá
brokolice Brokolice čerstvá
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
2 lžíce 2 lžíce másla (oleje) Máslo kravské 20 g
hladká mouka Mouka pšeničná hladká
špetka špetka muškátového květu Muškát květ sušený
špetka špetka muškátového oříšku Muškátový oříšek
zelená petrželka Petržel nať čerstvá
krupicové noky Noky

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.