Nutriční hodnoty (Farfale s brokolicí a sušenými rajčaty)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 920 kJ / 220 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,14 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,14 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,00 g |
Tuky | 16,80 g |
– nasycené | 10,68 g |
– nenasycené | 5,88 g |
–– mononenasycené | 5,24 g |
–– polynenasycené | 0,64 g |
––– omega 3 | 0,06 g |
Vláknina | 5,80 g |
Cholesterol | 51 mg |
Sodík | 160 mg |
Sůl | 0,40 g |
Sacharidy | 12,16 g |
– cukry | 8,16 g |
––– laktóza | 0,16 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
uzené maso (použijeme i vývar) | Vepřová plec uzená | |
mrkev 4 ks 4 ks | Mrkev čerstvá | 200 g |
hrášek | Hrášek zelený | |
květák | Květák čerstvý | |
petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
brokolice | Brokolice čerstvá | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
2 lžíce 2 lžíce másla (oleje) | Máslo kravské | 20 g |
hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
špetka špetka muškátového květu | Muškát květ sušený | |
špetka špetka muškátového oříšku | Muškátový oříšek | |
zelená petrželka | Petržel nať čerstvá | |
krupicové noky | Noky |