Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Šavlinky dezertík)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie10 916 kJ /
2 609 kcal
Bílkoviny59,11 g
– z toho živočišné bílkoviny21,61 g
– z toho rostlinné bílkoviny37,50 g
Tuky20,75 g
– nasycené5,64 g
– nenasycené9,43 g
–– mononenasycené6,48 g
–– polynenasycené2,95 g
––– omega 30,07 g
Vláknina11,25 g
Cholesterol 526 mg
Sodík 376 mg
Sůl1,51 g
Sacharidy540,88 g
– cukry263,63 g
––– laktóza6,13 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1,5 hrnku 1,5 hrnku polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 375 g
1 hrnek 1 hrnek cukru krupice Cukr bílý 250 g
1/2 hrnku 1/2 hrnku mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 125 ml
2 2 celá vejce Vejce slepičí 140 g
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
2 2 mandarinkové kompoty Mandarinka zavařená
1 1 šlehačka Šlehačka 35%
1 1 ztužovač šlehačky Ztužovač šlehačky
1 1 pudink bez vaření Puding v prášku

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.