Nutriční hodnoty (Šavlinky dezertík)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 916 kJ / 2 609 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 59,11 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 21,61 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 37,50 g |
Tuky | 20,75 g |
– nasycené | 5,64 g |
– nenasycené | 9,43 g |
–– mononenasycené | 6,48 g |
–– polynenasycené | 2,95 g |
––– omega 3 | 0,07 g |
Vláknina | 11,25 g |
Cholesterol | 526 mg |
Sodík | 376 mg |
Sůl | 1,51 g |
Sacharidy | 540,88 g |
– cukry | 263,63 g |
––– laktóza | 6,13 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1,5 hrnku 1,5 hrnku polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 375 g |
1 hrnek 1 hrnek cukru krupice | Cukr bílý | 250 g |
1/2 hrnku 1/2 hrnku mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 125 ml |
2 2 celá vejce | Vejce slepičí | 140 g |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
2 2 mandarinkové kompoty | Mandarinka zavařená | |
1 1 šlehačka | Šlehačka 35% | |
1 1 ztužovač šlehačky | Ztužovač šlehačky | |
1 1 pudink bez vaření | Puding v prášku |