Nutriční hodnoty (Opilý jablkový dort)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 372 kJ / 2 957 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 35,71 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 24,56 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 11,15 g |
Tuky | 106,56 g |
– nasycené | 63,36 g |
– nenasycené | 38,07 g |
–– mononenasycené | 32,64 g |
–– polynenasycené | 5,43 g |
––– omega 3 | 0,55 g |
Vláknina | 8,45 g |
Cholesterol | 757 mg |
Sodík | 276 mg |
Sůl | 0,74 g |
Sacharidy | 433,34 g |
– cukry | 287,50 g |
––– laktóza | 17,95 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
100 g 100 g polohrubá mouka | Mouka pšeničná polohrubá | 100 g |
100 g 100 g pískový cukr | Cukr bílý | 100 g |
100 g 100 g másla | Máslo kravské | 100 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
1 lžička 1 lžička prášku do pečiva | Kypřící prášek | 4 g |
2 2 žloutky a sníh | Vaječný žloutek | 46 g |
1 1 jablko | Jablko čerstvé | 150 g |
1 1 kg oloupaných (na kousky nakrájených jablek) | ||
150 ml 150 ml jablečné šťávy (džus, nektar) | Šťáva z jablka | 150 ml |
1/2 1/2 kávové lžičky skořice | Skořice ceylonská | |
2 lžíce 2 lžíce cukru | Cukr bílý | 50 g |
1 1 vanilkový pudink | Puding v prášku | 40 g |
1 1 vanilkový pudink | Puding v prášku | 40 g |
75 g 75 g cukru | Cukr bílý | 75 g |
100 ml 100 ml vaječného likéru | Likér vaječný | 100 ml |
350 ml 350 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 350 ml |