Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Opilý jablkový dort)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie12 372 kJ /
2 957 kcal
Bílkoviny35,71 g
– z toho živočišné bílkoviny24,56 g
– z toho rostlinné bílkoviny11,15 g
Tuky106,56 g
– nasycené63,36 g
– nenasycené38,07 g
–– mononenasycené32,64 g
–– polynenasycené5,43 g
––– omega 30,55 g
Vláknina8,45 g
Cholesterol 757 mg
Sodík 276 mg
Sůl0,74 g
Sacharidy433,34 g
– cukry287,50 g
––– laktóza17,95 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
100 g 100 g polohrubá mouka Mouka pšeničná polohrubá 100 g
100 g 100 g pískový cukr Cukr bílý 100 g
100 g 100 g másla Máslo kravské 100 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
1 lžička 1 lžička prášku do pečiva Kypřící prášek 4 g
2 2 žloutky a sníh Vaječný žloutek 46 g
1 1 jablko Jablko čerstvé 150 g
1 1 kg oloupaných (na kousky nakrájených jablek)
150 ml 150 ml jablečné šťávy (džus, nektar) Šťáva z jablka 150 ml
1/2 1/2 kávové lžičky skořice Skořice ceylonská
2 lžíce 2 lžíce cukru Cukr bílý 50 g
1 1 vanilkový pudink Puding v prášku 40 g
1 1 vanilkový pudink Puding v prášku 40 g
75 g 75 g cukru Cukr bílý 75 g
100 ml 100 ml vaječného likéru Likér vaječný 100 ml
350 ml 350 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 350 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.