Nutriční hodnoty (Svěží zákusek)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 28 413 kJ / 6 791 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 102,86 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 26,04 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 76,82 g |
Tuky | 217,92 g |
– nasycené | 19,87 g |
– nenasycené | 181,21 g |
–– mononenasycené | 127,28 g |
–– polynenasycené | 53,93 g |
––– omega 3 | 15,46 g |
Vláknina | 24,80 g |
Cholesterol | 777 mg |
Sodík | 512 mg |
Sůl | 1,59 g |
Sacharidy | 1 092,20 g |
– cukry | 480,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 hrnky 3 hrnky polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 750 g |
1,5 hrnku 1,5 hrnku cukru moučky | Cukr bílý | 375 g |
3/4 hrnku 3/4 hrnku oleje | Olej řepkový | 187.5 ml |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
mléko na rozředění těsta | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
2 2 zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | |
2 plechovky 2 plechovky jahod nebo čerstvé | Jahody čerstvé | |
3/4 litru 3/4 litru pomerančového džusu | Džus pomerančový | 750 ml |
2 2 vanilkové pudinky | Puding v prášku | 80 g |