Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Svěží zákusek)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie28 413 kJ /
6 791 kcal
Bílkoviny102,86 g
– z toho živočišné bílkoviny26,04 g
– z toho rostlinné bílkoviny76,82 g
Tuky217,92 g
– nasycené19,87 g
– nenasycené181,21 g
–– mononenasycené127,28 g
–– polynenasycené53,93 g
––– omega 315,46 g
Vláknina24,80 g
Cholesterol 777 mg
Sodík 512 mg
Sůl1,59 g
Sacharidy1 092,20 g
– cukry480,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 hrnky 3 hrnky polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 750 g
1,5 hrnku 1,5 hrnku cukru moučky Cukr bílý 375 g
3/4 hrnku 3/4 hrnku oleje Olej řepkový 187.5 ml
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
mléko na rozředění těsta Mléko kravské polotučné 1,5%
2 2 zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12%
2 plechovky 2 plechovky jahod nebo čerstvé Jahody čerstvé
3/4 litru 3/4 litru pomerančového džusu Džus pomerančový 750 ml
2 2 vanilkové pudinky Puding v prášku 80 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.