Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Rybí polévka z nilského okouna)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie356 kJ /
85 kcal
Bílkoviny19,00 g
– z toho živočišné bílkoviny19,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky1,00 g
– nasycené0,20 g
– nenasycené0,80 g
–– mononenasycené0,50 g
–– polynenasycené0,30 g
––– omega 30,03 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 60 mg
Sodík 48 mg
Sůl0,12 g
Sacharidy0,00 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
10 dkg 10 dkg odřezků z filetu nilského okouna Okoun filet 100 g
2 2 cibulky šalotky Šalotka čerstvá
celer Celer bulva čerstvá
pórek Pórek čerstvý
mrkev Mrkev čerstvá
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
máslo Máslo kravské
smetana Smetana kravská sladká 12%
sušený kopr Kopr nať sušený

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.