Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Krémová jablečno-celerová polévka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 932 kJ /
940 kcal
Bílkoviny15,54 g
– z toho živočišné bílkoviny5,41 g
– z toho rostlinné bílkoviny10,13 g
Tuky60,83 g
– nasycené39,60 g
– nenasycené20,53 g
–– mononenasycené16,65 g
–– polynenasycené3,88 g
––– omega 30,58 g
Vláknina36,97 g
Cholesterol 191 mg
Sodík 560 mg
Sůl1,20 g
Sacharidy65,74 g
– cukry47,57 g
––– laktóza7,07 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g celeru Celer bulva čerstvá 500 g
300 g 300 g jablek Jablko čerstvé 300 g
100 g 100 g cibule Cibule čerstvá 100 g
15 g 15 g másla Máslo kravské 15 g
1 l 1 l zeleninového vývaru Vývar zeleninový 1000 ml
150 ml 150 ml smetany ke šlehání Smetana kravská sladká 30% 150 ml
50 ml 50 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 50 ml
trocha trocha cukru Cukr bílý
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
pár lístků lístků bazalky Bazalka čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.