Nutriční hodnoty (Bujurdi)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 716 kJ / 171 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 19,00 g |
| – nasycené | 2,60 g |
| – nenasycené | 16,40 g |
| –– mononenasycené | 14,20 g |
| –– polynenasycené | 2,20 g |
| ––– omega 3 | 0,02 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 0 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 0,04 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 lžičky 4 lžičky nejlépe olivového oleje | Olej olivový | 20 ml |
| Balkánský sýr | Sýr balkánský (50% t. v s.) | |
| rajče | Rajče červené čerstvé | |
| červená paprika | Paprika červená čerstvá | |
| zelená paprika | Paprika zelená čerstvá | |
| česnek | Česnek čerstvý | |
| pepř | Pepř černý | |
| alobal |