Nutriční hodnoty (Kuřecí soté "Interhotel")
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 743 kJ / 2 329 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 498,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 498,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 36,81 g |
– nasycené | 9,91 g |
– nenasycené | 19,45 g |
–– mononenasycené | 13,73 g |
–– polynenasycené | 5,72 g |
––– omega 3 | 4,05 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 1,69 g |
Sodík | 1,19 g |
Sůl | 3,03 g |
Sacharidy | 0,86 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
• 6 6 x kuřecí prsíčka | Kuře prso | 2100 g |
• 2-3 • 2-3 žloutky | Vaječný žloutek | 57.5 g |
• Solamyl | Bramborový škrob | |
• sůl | Sůl mořská | |
• mletý pepř | Pepř černý mletý | |
• worcester | Worcestrová omáčka | |
žampiony (nejlépe čerstvé) | Žampion čerstvý | |
sterilované lečo | Zelenina směs sterilovaná | |
šlehačka nebo smetana | Šlehačka 35% | |
opražené mandle | Mandle neloupané |