Nutriční hodnoty (Kuřecí soté "Interhotel")
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 743 kJ / 2 329 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 498,50 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 498,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 36,81 g |
| – nasycené | 9,91 g |
| – nenasycené | 19,45 g |
| –– mononenasycené | 13,73 g |
| –– polynenasycené | 5,72 g |
| ––– omega 3 | 4,05 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 1,69 g |
| Sodík | 1,19 g |
| Sůl | 3,03 g |
| Sacharidy | 0,86 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| • 6 6 x kuřecí prsíčka | Kuře prso | 2100 g |
| • 2-3 • 2-3 žloutky | Vaječný žloutek | 57.5 g |
| • Solamyl | Bramborový škrob | |
| • sůl | Sůl mořská | |
| • mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| • worcester | Worcestrová omáčka | |
| žampiony (nejlépe čerstvé) | Žampion čerstvý | |
| sterilované lečo | Zelenina směs sterilovaná | |
| šlehačka nebo smetana | Šlehačka 35% | |
| opražené mandle | Mandle neloupané |