Nutriční hodnoty (Zapečená rajčata s balkánským sýrem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 3 929 kJ / 939 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 90,48 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 84,72 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,76 g |
| Tuky | 41,96 g |
| – nasycené | 10,84 g |
| – nenasycené | 21,18 g |
| –– mononenasycené | 14,87 g |
| –– polynenasycené | 6,31 g |
| ––– omega 3 | 0,15 g |
| Vláknina | 12,14 g |
| Cholesterol | 1,22 g |
| Sodík | 2,59 g |
| Sůl | 5,84 g |
| Sacharidy | 43,78 g |
| – cukry | 27,52 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 0,5 kg 0,5 kg rajčat | Rajče červené čerstvé | 500 g |
| čtyři cibule | Cibule čerstvá | |
| 250 g 250 g šunky | Šunka vepřová vařená | 250 g |
| 2 2 balkánské sýry | Sýr balkánský (50% t. v s.) | |
| 4 4 vajíčka | Vejce slepičí | 280 g |
| 1 1 citron | Citrón čerstvý | 90 g |
| kari koření | Kari | |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| majoránka | Majoránka sušená |