Nutriční hodnoty (Přílohový bramborový salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 10
| Energie | 6 281 kJ / 1 501 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 52,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 27,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 25,00 g |
| Tuky | 46,25 g |
| – nasycené | 21,00 g |
| – nenasycené | 24,00 g |
| –– mononenasycené | 6,00 g |
| –– polynenasycené | 18,00 g |
| ––– omega 3 | 0,16 g |
| Vláknina | 27,50 g |
| Cholesterol | 210 mg |
| Sodík | 2,63 g |
| Sůl | 6,00 g |
| Sacharidy | 205,50 g |
| – cukry | 12,50 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1- 1,5 kg 1- 1,5 kg vařených brambor ve slupce | Brambor zimní | 1250 g |
| 30 dkg 30 dkg salámu gothaje | Měkký salám | 300 g |
| 1 1 velký jogurt smetanový bílý - Choceňský nebo Hollandia, ne žádný odtučněný! | Jogurt kravský bílý 3,5% | |
| 1 1 malá majolka | Majonéza | |
| 1 1 velká zeleninová sterilovaná směs na bramborý salát- Hamé | Zelenina směs sterilovaná | |
| 1 1 velká pol. lžíce hořčice | Hořčice plnotučná | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |