Nutriční hodnoty (Vánek)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 10
| Energie | 6 529 kJ / 1 561 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 68,84 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 52,08 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 16,76 g |
| Tuky | 59,51 g |
| – nasycené | 18,53 g |
| – nenasycené | 27,18 g |
| –– mononenasycené | 21,33 g |
| –– polynenasycené | 5,85 g |
| ––– omega 3 | 0,20 g |
| Vláknina | 22,23 g |
| Cholesterol | 1,55 g |
| Sodík | 646 mg |
| Sůl | 1,58 g |
| Sacharidy | 176,93 g |
| – cukry | 135,92 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 10 dkg 10 dkg cukru krystal | Cukr bílý | 100 g |
| 1 lžička 1 lžička prášku do pečiva | Kypřící prášek | 4 g |
| 1 lžíce 1 lžíce polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 11 g |
| 3 lžíce 3 lžíce kakaa | Kakao prášek | 75 g |
| 2 2 šlehačky na šlehání | Šlehačka 35% | |
| 2 2 ztužovače | Ztužovač šlehačky | |
| 2 2 banány | Banán čerstvý | 180 g |
| pečící papír | ||
| 6 6 vajec | Vejce slepičí | 420 g |