Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Oližprst II.)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie13 409 kJ /
3 205 kcal
Bílkoviny72,91 g
– z toho živočišné bílkoviny53,81 g
– z toho rostlinné bílkoviny19,10 g
Tuky77,87 g
– nasycené24,49 g
– nenasycené35,36 g
–– mononenasycené26,94 g
–– polynenasycené8,42 g
––– omega 30,32 g
Vláknina9,70 g
Cholesterol 2,16 g
Sodík 452 mg
Sůl1,81 g
Sacharidy548,26 g
– cukry429,01 g
––– laktóza24,51 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
5 5 žloutků Vaječný žloutek 115 g
10 dkg 10 dkg mlety cukr Cukr bílý 100 g
5 lžic 5 lžic vody (toto utřít) Voda 90 ml
10 dkg 10 dkg polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 100 g
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
1 lžíce 1 lžíce kakaa Kakao prášek 25 g
sníh (z 5 5 bílků)
1/2 l 1/2 l mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 500 ml
4 lžíce 4 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 40 g
5 5 žloutků Vaječný žloutek 115 g
1 1 máslo Máslo kravské 1 g
10 dkg 10 dkg mletého cukru Cukr bílý 100 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
5 5 bílku,
20 dkg 20 dkg cukr krupice (ušlehat ve vodní lázni pak toto naneseme na skoro již hotový moučník) Cukr bílý 200 g
granko (čokoláda strouhana nebo dle fantazie) Kakaový nápoj instantní

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.