Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Obližprst

Tyto na přípravu náročné řezy vyváží svojí chutí veškerou práci. Nadýchané kakaové těsto je pokryto lahodným máslovým krémem, který zakrývá sněhová peřina posypaná čokoládou. Vězte, že svůj název obližprst nedostaly jen tak.

Hodnocení receptu je 4,9 (19×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

22. 7. 2009 21:04

Suroviny pro 1 plech

1 plech

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie19 513 kJ / 4 664 kcal
Bílkoviny103,27 g
Tuky229,22 g
Vláknina4,86 g
Cholesterol 2,64 g
Sodík 1,11 g
Sůl3,13 g
Sacharidy544,49 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

janatka janatka

14. 8. 2022 18:10

Znám to pod názvem žloutkové řezy, ale to je jedno. Zákusek je super. Je to sice hodně sladké, ale jednou za čas to upeču, tedy cukr uberu a peču z 8 vajec.;-)

jitka

26. 3. 2016 11:46

Tento recept znám,dělám často děti přijedou na návštěvu a vždy volají,abych upekla.Dá to hodně práce a toho nádobí,ale stojí to zato.Všem doporučuji:-):-):yes::-K

Hela21

17. 7. 2014 13:59

Dobre ale moc sladke ja na vrch davam zakysanou smetanu.:-K:yes::yes::yes:

Hela

17. 5. 2014 19:12

Mužu jen doporučit....:-):yes::yes::yes:;-)

senky senky

24. 8. 2013 20:07

Mám sice recept s nepatrně jiným poměrem, ale jako tento jediný ze zde uvedených je bez oleje, přidám foto;-) Je to neskutečně sladké, ale neskutečně dobré. Zítra přijedou kobylky z výletu, každý zákusek bude dobrý:-D:-D

lelusa

25. 5. 2013 14:59

Moučník jsem jedla u známých. Musím přiznat, že mi moc chutnal. Samozřejmě vyzkouším upéct. Pravda, je dost sladký, ale jednou za čas......... Proč ne. Doporučuji. :-)

desming

28. 4. 2013 18:16

větší hrůzu jsem nejedl

Jana

21. 4. 2013 20:04

Tento moučník je opravdu výborný, na Slovensku mi ho jedna cukrářka pekla. A její vychytávka byla, že dávala mezi upečený korpus a krém plátky banánů. To byla mňamka.:-p

Zdenka1

5. 10. 2012 12:04

DAna:salmonela z vařených vajec snad nehrozí:-O. Nebo ano ?

Klarak

5. 10. 2012 11:41

Dana : :-/, ani ne...proč, nějaké zkušenosti?

DAna

5. 10. 2012 08:47

Nemáte strach ze salmonely :-8

Klarak

31. 8. 2012 22:59

Dobře ty, Pepíku :-)

Pepík

31. 8. 2012 21:12

Měl jsem ho jednou u rodiny mé přítelkyně a doslova jsem se sežral celý talířek :-D .Teď se ho učím dělat sám :-*

JESTEREK JESTEREK

25. 8. 2012 17:47

Tak tahle dobrota je jednou z těch VIP ... nemá chybu... :yes: :-K

Jana Henzlova

11. 8. 2012 09:55

Znám,dělám ho dost často,při posezení s přáteli je přímo vyžadován a zbožňován:yes::yes::yes::yes::yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: buchta obližprst zákusek obližprst obližprst-recept moučník obližprst obližprst moučník rezy obližprst recept oližprst řezy obližprst oblišprst řezy oblíž prst oliž prst vobližprst oližprsty kolac oblizprst olišprst recept na zákusek oblížprst vobliž prst dezert obližprst obližprst buchta buchta oliz prst

Suroviny: žloutek, bílek, cukr moučkový, voda, prášek do pečiva, kakao, mouka polohrubá, žloutek, mléko, mouka hladká, máslo, cukr vanilkový, cukr moučkový, rum, bílek, cukr moučkový, čokoláda

TopRecepty.cz

Obližprst

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/8685