Nutriční hodnoty (Argentinské červené vepřové plecko s hlívou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 319 kJ / 76 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,19 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,19 g |
| Tuky | 0,37 g |
| – nasycené | 0,11 g |
| – nenasycené | 0,13 g |
| –– mononenasycené | 0,06 g |
| –– polynenasycené | 0,07 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 8,70 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 15 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 14,10 g |
| – cukry | 9,53 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 plátky 4 plátky vepřového plecka | Vepřová plec | |
| 2 2 větší cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 1 1 velká paprika(dala jsem žlutou) | ||
| 3 ks 3 ks hlíva ústřičná(velké) | Hlíva ústřičná syrová | |
| 1 1 jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
| 1 lžíce 1 lžíce rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | 15 g |
| koření Argentina | Koření Argentina | |
| mletá paprika | Paprika červená sušená | |
| olivový olej | Olej olivový | |
| solamyl nebo instantní jíška | Bramborový škrob | |
| sůl | Sůl mořská |