Nutriční hodnoty (Štrúdl s rozinkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 504 kJ / 2 511 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 67,04 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 21,04 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 46,00 g |
Tuky | 89,45 g |
– nasycené | 21,85 g |
– nenasycené | 58,79 g |
–– mononenasycené | 38,70 g |
–– polynenasycené | 20,09 g |
––– omega 3 | 1,48 g |
Vláknina | 12,00 g |
Cholesterol | 731 mg |
Sodík | 455 mg |
Sůl | 1,71 g |
Sacharidy | 353,35 g |
– cukry | 70,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
40 dkg 40 dkg hl. mouky | Mouka pšeničná hladká | 400 g |
10 dkg 10 dkg hery nebo perly | Margarín | 100 g |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
2 pl 2 pl cukru | Cukr bílý | 50 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
1 1 žloutek | Vaječný žloutek | 23 g |
mléko dle potřeby | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
1 1 vejce na potření | Vejce slepičí | 70 g |
nastrouhaná jablka | Jablko čerstvé | |
skořicový cukr | Cukr skořicový |