Nutriční hodnoty (Štrúdl s rozinkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 10 504 kJ / 2 511 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 67,04 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 21,04 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 46,00 g |
| Tuky | 89,45 g |
| – nasycené | 21,85 g |
| – nenasycené | 58,79 g |
| –– mononenasycené | 38,70 g |
| –– polynenasycené | 20,09 g |
| ––– omega 3 | 1,48 g |
| Vláknina | 12,00 g |
| Cholesterol | 731 mg |
| Sodík | 455 mg |
| Sůl | 1,71 g |
| Sacharidy | 353,35 g |
| – cukry | 70,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 40 dkg 40 dkg hl. mouky | Mouka pšeničná hladká | 400 g |
| 10 dkg 10 dkg hery nebo perly | Margarín | 100 g |
| 1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
| 2 pl 2 pl cukru | Cukr bílý | 50 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 1 1 žloutek | Vaječný žloutek | 23 g |
| mléko dle potřeby | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
| 1 1 vejce na potření | Vejce slepičí | 70 g |
| nastrouhaná jablka | Jablko čerstvé | |
| skořicový cukr | Cukr skořicový |