Nutriční hodnoty (Sváteční kuře na jablkách)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 3 115 kJ / 745 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 22,04 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 12,14 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 9,90 g |
Tuky | 21,80 g |
– nasycené | 12,43 g |
– nenasycené | 8,48 g |
–– mononenasycené | 6,22 g |
–– polynenasycené | 2,26 g |
––– omega 3 | 0,22 g |
Vláknina | 26,35 g |
Cholesterol | 95 mg |
Sodík | 740 mg |
Sůl | 1,50 g |
Sacharidy | 103,06 g |
– cukry | 72,19 g |
––– laktóza | 0,16 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 kuře | Kuře | |
2 2 jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
1 lžíce 1 lžíce rybízové marmelády nebo rybízu | Marmeláda z červeného rybízu | 15 g |
petrželka na ozdobu | Petržel nať čerstvá | |
kurkuma | Kurkuma mletá | |
1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
1 1 cibule najemno pokrájet | Cibule čerstvá | 70 g |
10 dkg 10 dkg žampionů nebo hříbků (pokrájené na plátky) | Žampion čerstvý | 100 g |
3 plátky 3 plátky šunky nakrájené najemno | Šunka vepřová vařená | 60 g |
2 lžíce 2 lžíce strouhanky | Strouhanka pšeničná | 30 g |
1 lžíce 1 lžíce posekané petrželky | Petržel nať čerstvá | 15 g |
2 2 jablka nahrubo postrouhané | Jablko čerstvé | 300 g |
1 lžíce 1 lžíce citrónové šťávy | Šťáva z citrónu | 15 ml |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |