Nutriční hodnoty (Krupicový nákyp se sněhovou čapkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 531 kJ / 2 278 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 62,24 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 52,24 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 10,00 g |
Tuky | 116,93 g |
– nasycené | 66,16 g |
– nenasycené | 42,30 g |
–– mononenasycené | 37,50 g |
–– polynenasycené | 4,80 g |
––– omega 3 | 0,46 g |
Vláknina | 3,00 g |
Cholesterol | 1,08 g |
Sodík | 602 mg |
Sůl | 1,38 g |
Sacharidy | 242,65 g |
– cukry | 167,55 g |
––– laktóza | 37,55 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
100 g 100 g másla | Máslo kravské | 100 g |
130 g 130 g cukru moučka | Cukr bílý | 130 g |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
100 g 100 g krupice | Krupice pšeničná hrubá | 100 g |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
citronová kůra | Citronová kúra čerstvá | |
3/4 l 3/4 l mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 750 ml |
marmeláda | Marmeláda jahodová |