Krkovička v cibulovo smetanové omáčce
Kousky krkovičky podusíme na pořádné dávce cibule s hořčicí a česnekem. Dušením tak dostane maso křehkou konzistenci. Podlijeme smetanou, díky které docílíme jemné cibulovo-hořčičné omáčky. Ideální přílohou je rýže nebo knedlík.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 5 225 kJ / 1 249 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 101,14 g |
Tuky | 76,83 g |
Vláknina | 15,08 g |
Cholesterol | 288 mg |
Sodík | 1,24 g |
Sůl | 2,90 g |
Sacharidy | 34,60 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
24. 2. 2023 16:19
Vynikající bašta
21. 2. 2023 21:15
Vynikající. Rozhodně jsme nevařili naposledy.
12. 11. 2022 10:07
špatně se to fotí a přitom je to táááák dobré
6. 3. 2022 13:38
Vynikající oběd
25. 9. 2015 22:47
teď jsem ten zázrak dovařila,je to úžasné,syté a jednoduché papu....díky za recept
16. 8. 2015 12:40
Výborná! I manžel chválil a to omáčky nemusí. Bodík odeslaný.
4. 2. 2015 19:52
teda to je delikátní ... místo masoxu jsem použila vývar z morkových kostí ( extrémně vyvařený ) a přidala jsem polévkovou lžičku nakrájených nasušených hříbku ... se budu oblizovat ještě týden
23. 4. 2014 12:17
super, fakt dobrota :)
22. 12. 2013 21:59
mňam, je opravdu skvělá....
Namočila jsem ještě HRST sušených HUB do teplého mléka na hodinku a dala to do omáčky, udělalo jí to ještě zajímavější.
Namočila jsem ještě HRST sušených HUB do teplého mléka na hodinku a dala to do omáčky, udělalo jí to ještě zajímavější.
7. 7. 2013 11:55
Omajda je výborná! Děkuji za receptík!
9. 1. 2013 18:12
naprosto bezkonkurenční, úžasné, díky za receptík
2. 1. 2013 14:28
Opravdu vynikající.. dneska jsem omajdu dělala poprvé k obídku a dcerka měla boule až za ušima..
19. 5. 2012 00:19
15. 8. 2011 13:31
Elizo omajda je to opravdu výborná
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Přidáno před 3 hodinami
Brambory zapečené s medvědím česnekem, sýrem a smetanou v remosce
Přidáno před 7 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Přidáno před 8 hodinami
Nepečené řezy “Nanaimo”
Přidáno před 8 hodinami
Chřest s holandskou omáčkou a opečenou šunkou
Přidáno před 8 hodinami
Barevná směs s kokosovým mlékem
Přidáno před 11 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Smažená rýže s kuřecím masem jako z asijského bistra
JaninaZ. uvařila před 1 hodinou
Škvarkovníčky (škvarkové rohlíčky)
Tonja uvařila před 2 hodinami
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
Viera19@seznam.cz uvařil před 2 hodinami
Nadýchaný perník
Haninaa uvařil před 3 hodinami
Houbovo-pórkové vepřové maso
Elivet uvařil před 3 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Moanka uvařila před 4 hodinami
Čokoládové muffiny bez mléka
Wanilor uvařila před 6 hodinami
Brownies I.
MarenkaKonvalinkova uvařila před 7 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: omáčka z krkovice cibulová omáčka se smetanou krkovička recepty krkovice omacka krkovice na smetaně omacka ke krkovici omáčky z krkovice krkovička na smetaně omačka z krkovičky krkovička omáčky z vepřové krkovice omáčka z vepřové krkovice cibulovo smetanová omáčka omacka ke krkovicce vepřová krkovička na smetaně vepřová krkovice na smetaně krkovicka omacka cibulová smetanová omáčka vepřová krkovice omáčka veprova krkovice s omackou
Suroviny: krkovice vepřová, cibule, česnek, smetana na vaření, hořčice dijonská, vývar masový, mouka hladká, pepř, sůl, olej, máslo, mléko, ocet
Krkovička v cibulovo smetanové omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oZYB
24 názorů