Nutriční hodnoty (Kuřecí miniroládky s paprikovou pastou a ementálovou omáčkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 11 708 kJ / 2 798 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 539,05 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 539,05 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 70,08 g |
| – nasycené | 38,80 g |
| – nenasycené | 28,02 g |
| –– mononenasycené | 22,41 g |
| –– polynenasycené | 5,61 g |
| ––– omega 3 | 4,48 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 1,32 g |
| Sodík | 2,98 g |
| Sůl | 7,39 g |
| Sacharidy | 2,83 g |
| – cukry | 2,83 g |
| ––– laktóza | 2,44 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 6 ks 6 ks kuřecích prsních řízků | Kuře prso | 2100 g |
| 150 g 150 g sýru ementál | Ementál | 150 g |
| 1 obdelníček 1 obdelníček smetanového taveného sýru | Sýr tavený | 35 g |
| 1 1 Rama cremefine na vaření | Rostlinná šlehačka | |
| paprikový krém v tubě | Pasta papriková | |
| olej | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |