Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pečený bažant)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie10 592 kJ /
2 531 kcal
Bílkoviny11,66 g
– z toho živočišné bílkoviny10,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,98 g
Tuky272,67 g
– nasycené136,31 g
– nenasycené133,06 g
–– mononenasycené114,53 g
–– polynenasycené18,53 g
––– omega 30,38 g
Vláknina4,20 g
Cholesterol 274 mg
Sodík 4,81 g
Sůl12,00 g
Sacharidy6,80 g
– cukry4,40 g
––– laktóza0,20 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 bažant Bažant
300 g 300 g slaniny Špek 300 g
1 kousek 1 kousek másla Máslo kravské 25 g
1 1 větší cibule Cibule čerstvá 70 g
sůl Sůl mořská
vývar (nebo voda) Vývar masový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.