Nutriční hodnoty (Pečený bažant)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 10 592 kJ / 2 531 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,66 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 10,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,98 g |
Tuky | 272,67 g |
– nasycené | 136,31 g |
– nenasycené | 133,06 g |
–– mononenasycené | 114,53 g |
–– polynenasycené | 18,53 g |
––– omega 3 | 0,38 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 274 mg |
Sodík | 4,81 g |
Sůl | 12,00 g |
Sacharidy | 6,80 g |
– cukry | 4,40 g |
––– laktóza | 0,20 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 bažant | Bažant | |
300 g 300 g slaniny | Špek | 300 g |
1 kousek 1 kousek másla | Máslo kravské | 25 g |
1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
sůl | Sůl mořská | |
vývar (nebo voda) | Vývar masový |