Nutriční hodnoty (Pečený bažant)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 10 592 kJ / 2 531 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 11,66 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 10,68 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,98 g |
| Tuky | 272,67 g |
| – nasycené | 136,31 g |
| – nenasycené | 133,06 g |
| –– mononenasycené | 114,53 g |
| –– polynenasycené | 18,53 g |
| ––– omega 3 | 0,38 g |
| Vláknina | 4,20 g |
| Cholesterol | 274 mg |
| Sodík | 4,81 g |
| Sůl | 12,00 g |
| Sacharidy | 6,80 g |
| – cukry | 4,40 g |
| ––– laktóza | 0,20 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 bažant | Bažant | |
| 300 g 300 g slaniny | Špek | 300 g |
| 1 kousek 1 kousek másla | Máslo kravské | 25 g |
| 1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| vývar (nebo voda) | Vývar masový |