Nutriční hodnoty (Eintopf)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 20
| Energie | 5 628 kJ / 1 345 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 216,40 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 206,00 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 10,40 g | 
| Tuky | 32,71 g | 
| – nasycené | 10,13 g | 
| – nenasycené | 16,03 g | 
| –– mononenasycené | 13,86 g | 
| –– polynenasycené | 2,18 g | 
| ––– omega 3 | 0,15 g | 
| Vláknina | 19,00 g | 
| Cholesterol | 560 mg | 
| Sodík | 4,84 g | 
| Sůl | 11,20 g | 
| Sacharidy | 39,00 g | 
| – cukry | 12,50 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 1/2 kg 1/2 kg hovězí přední | Hovězí plec | 500 g | 
| 1 1 menší slepice | Slepice | |
| 1/2 kg 1/2 kg uzeného masa | Vepřová plec uzená | 500 g | 
| klobása | Klobása | |
| 2 ks 2 ks mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g | 
| 2 ks 2 ks petržele | Petržel kořenová čerstvá | |
| cibule | Cibule čerstvá | |
| 1/2 paličky 1/2 paličky česneku | Česnek čerstvý | 40 g | 
| protlak | Protlak rajčatový | |
| fazole ( namočená hrst) | Fazole bílé | |
| hrst hrst krup | Kroupy ječné | |
| 1/2 1/2 hlávky zelí | Zelí bílé čerstvé | |
| 1/2 hlávky 1/2 hlávky kapusty | Kapusta hlávková čerstvá | 350 g | 
 
	