Nutriční hodnoty (Divoká kachna nadívaná)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 12 094 kJ / 2 891 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 73,11 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 60,21 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 12,90 g |
| Tuky | 238,05 g |
| – nasycené | 125,14 g |
| – nenasycené | 103,91 g |
| –– mononenasycené | 90,08 g |
| –– polynenasycené | 13,84 g |
| ––– omega 3 | 0,80 g |
| Vláknina | 6,45 g |
| Cholesterol | 973 mg |
| Sodík | 4,60 g |
| Sůl | 11,18 g |
| Sacharidy | 110,70 g |
| – cukry | 31,75 g |
| ––– laktóza | 25,30 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 divoká kachna | ||
| 100 g 100 g slaniny | Špek | 100 g |
| 100 g 100 g másla | Máslo kravské | 100 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| 3 3 rohlíky | Rohlík pšeničný bílý | 129 g |
| 50 g 50 g slaniny | Špek | 50 g |
| 100 g 100 g uzeného masa (nebo šunky) | Vepřová plec uzená | 100 g |
| kachní játra (z 1 kachny) | Játra kachní | |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| petrželka | Petržel nať čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 0,5 l 0,5 l mléka (nebo hovězího vývaru) | Mléko kravské polotučné 1,5% | 500 ml |