Nutriční hodnoty (Hermelínová pomazánka s jablky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 973 kJ / 711 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 23,92 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 23,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,24 g |
Tuky | 64,54 g |
– nasycené | 41,57 g |
– nenasycené | 21,49 g |
–– mononenasycené | 19,67 g |
–– polynenasycené | 1,82 g |
––– omega 3 | 0,37 g |
Vláknina | 1,56 g |
Cholesterol | 211 mg |
Sodík | 1,14 g |
Sůl | 3,00 g |
Sacharidy | 7,73 g |
– cukry | 7,33 g |
––– laktóza | 1,73 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 Hermelín (120 g) nebo jiný sýr s bílou plísní na povrchu | Hermelín | 100 g |
50 g 50 g másla (možno Rama) | Máslo kravské | 50 g |
60 g 60 g oloupaných jablek | Jablko čerstvé | 60 g |
ořechy na ozdobu | Vlašské ořechy |