Nutriční hodnoty (Hermelínová pomazánka s jablky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 973 kJ / 711 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 23,92 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 23,68 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,24 g | 
| Tuky | 64,54 g | 
| – nasycené | 41,57 g | 
| – nenasycené | 21,49 g | 
| –– mononenasycené | 19,67 g | 
| –– polynenasycené | 1,82 g | 
| ––– omega 3 | 0,37 g | 
| Vláknina | 1,56 g | 
| Cholesterol | 211 mg | 
| Sodík | 1,14 g | 
| Sůl | 3,00 g | 
| Sacharidy | 7,73 g | 
| – cukry | 7,33 g | 
| ––– laktóza | 1,73 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 1 1 Hermelín (120 g) nebo jiný sýr s bílou plísní na povrchu | Hermelín | 100 g | 
| 50 g 50 g másla (možno Rama) | Máslo kravské | 50 g | 
| 60 g 60 g oloupaných jablek | Jablko čerstvé | 60 g | 
| ořechy na ozdobu | Vlašské ořechy | 
 
	