Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Ledvinky po uhersku

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min

60 min (60 min příprava)

23. 5. 2009 14:46

Suroviny

Porce: 4-5

Nutriční hodnoty

Energetická hodnota724 kJ / 173 kcal
Bílkoviny9,12 g
Tuky3,45 g
Vláknina4,07 g
Cholesterol12 mg
Sodík93 mg
Sůl0,20 g
Sacharidy24,32 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Ledvinka sice dají víc práce na přípravu díky čištění,ale pak stojí za to.Jsou jemné a moc chutné.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

janatka

19. 3. 2013 13:41

Dnešní oběd,jo musím říct,že to bylo:-p s rýží.Moc to nevyhledáváme,protože se nám několikrát stalo,že byly cítit i když jsem vše vyřezala a namočila do mléka.Tyto byly domácí a takže čerstvé.;-)Použila jsem sladkou uzenou papriku.Manža jen chválil a tvrdil,že takto je můžu dělat častěji.;-)

Blanka

30. 3. 2012 10:42

terysha.mathey: myslím, že to vůbec nevadí. Ledvinky jsem nikdy nenamáčela do mléka a vždy byly dobré a nesmrděly. Stačí je důkladně omýt.

terysha.mathey

8. 2. 2010 16:37

COlombo: díky za odpověď, no já jsem trubka tohleto nějak nepřečetla a do mléka jsem to nenaložila, ale žádné pachy to nemělo:-)) chutnalo to jak jemnější játra......... aspoň že tak :) no příště už na to určitě nezapomenu no:-/

Colombo65

8. 2. 2010 16:27

Mléko = neutralizuje vedlejší pachy - u ledvinek zejména močovinu. To je tedy můj subjektivní názor - dělám to tak také.;-)

terysha.mathey

8. 2. 2010 16:08

Můžu se zeptat? Proč se dávají do mlíka???
JInak přidávám fotky :):-! Právě jsem to docpala, no teda bez smetany, ale super:yes:

mirca75

14. 9. 2009 00:04

Pepo(neregi.):-),vidíš,tak dlouho tu ten recept je a nikdo si nevšiml-natož já:-(.Moc díky za upozornění a už jsem jeho přítomnost zapsala i do postupu;-).Dávám ho ke konci,na zjemnění chuti:-p.
Jestli receptík vyzkoušíš budu moc ráda a jestli to půjde přidej klidně i fotečku a poreferuj;-).
JaniR:-)díky za vyzkoušení i za obrázek;-)-jen nevím:chutnalo,nechutnalo:-O;-).

Pepa

13. 9. 2009 22:20

Ledvinky zkusím,ale kam se dává to máslo?:-O

pipre

24. 5. 2009 12:34

Ledvinky jsem už hodně dlouho nedělala a zapomněla jsem i postup, jak je udělat, aby byly tak chutné. Díky za připomenutí, také jsem je podobně připravovala. Teď, když je vidím, dostala jsem na ně chuť. Už ukládám, abych zas nezapomněla a plusík letí:-*:yes:

JanaDorazinova

24. 5. 2009 12:29

No, ale řekněte samy, holky, ten nůž, pokud je zapíchnutý jen bez ruky, tak je to super práce;-) Já s tím mám problém, určitě by mi spadnul a zapíchnul se mi do nohy!:-)):-D:-)):yes:

Bibinka

24. 5. 2009 10:55

Já teda vidím ruku vždy jednu, ale co vy víte, třeba je Mirka "tříručka":-D a nebo "kdo umí, ten umí....
Mirko, teď jsme meli ledvinky, kdyby jsi sem dala recept o pár hodin dřív, tak jsem je udělala podle tebe, ale navadí, příště budou, máme je dost rádi. Kvůli DNĚ je ale nedělám až tak často;-):-)

mirca75

24. 5. 2009 08:50

Tejaja:-)byla jsi s vysvětlením rychlejší;-),možnost a. je správná:-D.Donutit někoho u nás aby mi asistoval u focení,je nadlidský úkol a tak jsem "samovýroba" všeho-vaření,focení,..jen u jídla nikdy sama nejsem;-):-))

tejaja

24. 5. 2009 07:40

Janka, sú 2 možnosti : ten nôž je tam zapichnutý a jedna ruka je voľná alebo bol prítomný fotograf:-D:-D;-);-)

JanaDorazinova

23. 5. 2009 22:19

Tak to fakt nevím, jak jsi to udělala. Na jedné z fotek používáš obě ruce:-O, tak, s čím jsi fotila:-O Nebo se mi to zdá?

mirca75

23. 5. 2009 21:44

Jani:-)jestli to nebude tím že já si fotím sama;-),a tak se celá "nevyblejsknu" i kdybych chtěla:-D:-D.Ale tyhle ledvinky jsou opravdu moc dobré:-p a tak jestli vyzkoušíš dej vědět jak chutnalo;-).Díky za boďku:-*

JanaDorazinova

23. 5. 2009 21:40

Mirca, ledvinky mám ráda a oceňuji fotopostup, já když chci vyfotit ruce u postupu, můj přítel mne vždy vyfotí celou:-)):-D a to fakt není třeba. Tady tyhle ledvinky rozhodně vyzkouším.;-):yes: +

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: ledvinky recept cisteni ledvinek játra po uhersku vepřová játra po uhersku ledvinky ledvinky čištění ledvinky recepty vepřové ledvinky recept recepty ledvinky vepřové ledvinky recept na ledvinky jak dlouho vařit ledvinky čištění vepřových ledvinek recepty z ledvinek příprava ledvinek recepty na vepřové ledvinky vepřové po uhersku recepty vepřová játra po uhersku po uhersku kuřecí játra po uhérsku

Suroviny: ledvinky vepřové, olej, cibule, mouka hladká, paprika sušená sladká, pepř mletý, sůl, voda, smetana zakysaná, mléko, máslo

TopRecepty.cz

Ledvinky po uhersku

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/3lvr