Nutriční hodnoty (Jahodový koláč)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 221 kJ / 1 965 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 40,74 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 23,38 g |
Tuky | 101,62 g |
– nasycené | 14,24 g |
– nenasycené | 79,25 g |
–– mononenasycené | 56,10 g |
–– polynenasycené | 23,15 g |
––– omega 3 | 6,33 g |
Vláknina | 14,75 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 265 mg |
Sůl | 0,90 g |
Sacharidy | 214,45 g |
– cukry | 107,25 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
125 g 125 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 125 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
100 g 100 g cukru (nebo med) | Cukr bílý | 100 g |
75 ml 75 ml oleje | Olej řepkový | 75 ml |
50 ml 50 ml teplé vody | Voda | 50 ml |
1/2 1/2 prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |
2 lžíce 2 lžíce kakaa | Kakao prášek | 50 g |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
strouhaná citronová kůra z 1/2 citronu | Citronová kúra čerstvá | |
jahodový pudink | Puding v prášku | |
jahodový kompot | Jahody zavařené | |
cukr (med) | Cukr bílý |