Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jahodový koláč)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 221 kJ /
1 965 kcal
Bílkoviny40,74 g
– z toho živočišné bílkoviny17,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny23,38 g
Tuky101,62 g
– nasycené14,24 g
– nenasycené79,25 g
–– mononenasycené56,10 g
–– polynenasycené23,15 g
––– omega 36,33 g
Vláknina14,75 g
Cholesterol 518 mg
Sodík 265 mg
Sůl0,90 g
Sacharidy214,45 g
– cukry107,25 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
125 g 125 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 125 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
100 g 100 g cukru (nebo med) Cukr bílý 100 g
75 ml 75 ml oleje Olej řepkový 75 ml
50 ml 50 ml teplé vody Voda 50 ml
1/2 1/2 prášku do pečiva Kypřící prášek 6 g
2 lžíce 2 lžíce kakaa Kakao prášek 50 g
špetka špetka soli Sůl mořská
strouhaná citronová kůra z 1/2 citronu Citronová kúra čerstvá
jahodový pudink Puding v prášku
jahodový kompot Jahody zavařené
cukr (med) Cukr bílý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.