Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Domácí štěstí

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 15 min

15 min (15 min příprava)

9. 1. 2014 22:33

Suroviny

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Toto jídlo připravovaly starší kolegyně v kanceláři ještě "za tenkrát" vždy v pondělí, po rodinném hodování. Nazvaly ho "Domácím štěstím". A měly nejspíš pravdu, kam se hrabe chuť čerstvě připraveného vepřo-knedlo-zela na "Domácí štěstí"!

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

Kouk.j.

1. 1. 2021 14:07

Kouk.j.: opevněných, mělo být opečenych

Kouk.j.

1. 1. 2021 14:06

Sice je to starý recept, nicméně, doporučuji i zbytky z kuřete, kachny použít do uvařených a po té opevněných na zbytku tuku. Přidat se může podle chuti, hrášek, sýr.. nejlepší příloha hlávkový salát, nebo z čínského zelí.

spagetka

13. 1. 2014 15:00

Dnes jsem štěstíčko připravila ze zbytku pečeného králíka, halušek a vysockého červeného zelí. Přidávám fotky, jestli nevadí;-):-p:yes:

Sylva01

13. 1. 2014 10:37

:-8 taky jsem jako dítě doma jídala. Sama to nedělám, jaksi nám nic nezbývá :-p

NADEI

10. 1. 2014 21:04

:-(( jako dítě jsem tohle jídlo nesnášela u nás pod názvem míchanice,ale dnes ho dělám taky a jak si mlaskáme:-)):yes:

senky

10. 1. 2014 20:05

Tys byl v pondělí u nás u oběda:-?:-?:-K Jak já se vždycky těším, jak si to zamíchám pěkně v pánvičce všechno dohromady ... pak vezmu lžíci a ...:-*:-D

janinka

10. 1. 2014 15:51

My jsme toto jídlo dělali doma a v tom pokračuji i ve své rodině a j
e to opravdu mňamka a my tomu říkame EINTOF (jídlo z jednoho hrnce )

:-)):-O

Michaela Medkova

10. 1. 2014 15:13

Dělali jsme doma a já v tomto pokračuji. Říkáme tomu kočičák. Nemá to chybu:-p:yes: Ale připálené to mít nemusíme.

Navir

10. 1. 2014 14:49

:yes::yes::yes::-p

Marie64

10. 1. 2014 14:32

Tak toto nám také vařila moje mamka.Také v pondělí mňam:yes:

lomačka

10. 1. 2014 14:15

Jéééé, to dělám taky :-DDD

hanes24

10. 1. 2014 11:37

Mám rád, ale ne připečené ani moc upečené, mám rád měkké a šťavnaté, připečené ne!:yes:Bod s výhradou proti připékání:yes:

vladi

10. 1. 2014 11:14

Luxusní záležitost- hned by jsem si dala, přesně takhle to děláváme-už to cítím to "připálené" zelíčko- ňam,ňam.:yes::-p:-)

yanull

10. 1. 2014 06:39

Nemusí být ani knedlík, ten jednou nezbyl, tak jsem uvařila kolínka a jaká to byla dobrota, vše v troubě zapečené, prolnuly se chutě, až se dělaly boule za ušima ;-):-p:-K+7:yes:

Ivana Ch

10. 1. 2014 04:35

Tohle jídlo máme mooc rádi.:-p:-p:-p:-p:-D:-D:-K:yes::yes::yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: stesti štěstí.cz recept na štěsti připálené zelí vysocké zelí vysocké zelí rodinné štěstí recept štěstí recept zbytky zeli-recepty vysocké zelí recept co se zbytky kachny jak se peče štěstí domacištěsti recepty ze zbytků knedlíků pečené štěstí domácí štěstí pečené domácí štětsí recepty na štěstí babicovy dobroty z 10.1.2014 recept na rodinné štěstí

Suroviny: zelí, knedlík houskový, omastek

TopRecepty.cz

Domácí štěstí

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/WvBX